måndag 7 november 2022


Gnagarforum ett år innan SM-guldet 2009

Namn: a
Hemort: Hässelby
Sänt: 2008-11-09 23:54:00
 z >>
För att Charlie och Ola var de som störde i kontinuiteten från första början genom att under pågående säsong lobba för att Norling ska sparkas. Rygghuggare och lögnare måste saneras bort, även om den strategiska kontinuiteten ska vara intakt.

RN har inte startat ett maktspel i korridorerna, och däri ligger skillnaden mellan honom och Charlie-Ola. Därför vill jag att de ska bort - för att säkerställa just kontinuitet, för att inte tala om ärlighet.     

Namn: b
Sänt: 2008-11-09 23:52:00
     y>> Alliansen har rätt att säga vad "fan" dom vill till sina medlemmar. Och ja, FB stöder även denna aktion. Det är Alliansen och FB.

z >> Anledningen är som sagts tusen gånger redan. Vi måste få kontinuitet i det sportsliga. Därför är Rikard betydligt mer värd än styrelsen. Eller menar du att styrelsen gjort ett sådant fantastiskt jobb? Och nej, Alliansen går inte i FBs ledband. Det är ett gemensamt fattat beslut.     

Namn: c
Sänt: 2008-11-09 23:51:00

Kan man inte bara få vara en "hjärndöd" supporter någon gång, med ett brinnande svartgult hjärta som sjunger, skriker & stödjer laget i sitt hjärta?
Alla hatar oss, vad fan gör det!

Namn: d
Sänt: 2008-11-09 23:50:00
Mitt januarireflekterande var mest ett svar på folk som påstod att AIK förlorar pengar på att folk inte köper sina årskort nu. Tvärt om tjänar AIK på att man köper det senare, i vilket fall på varje årskort. Väger man in saker som att folk drar folk, hype osv. är jag inte lika säker längre.

Mötet med styrelsen var bra, riktigt bra faktiskt. Det handlade inte om någon hätsk stämmning öht. Det var litet, informellt och givande. Och trevligt. Vi var kanske 10 personer allt som allt och det var riktigt bra snack.

Givetvis så syftade det till att i största möjliga mån få fram vårat stöd till Rikard, men jädra massa andra grejer han avhandlas också. Jag tror att styrelsen är helt kapabla till att ta ett eget beslut. Men jag hoppas att det beslutet går i linje med vad vi tycker.

Namn: e
Sänt: 2008-11-09 23:47:00
Ni har väldigt mycket tålamod med RN och vill ha kontinutet men styrelse och ledning skall bort - inget överseende där inte. Jag kan förstå det ni gjorde för RN och supporterar det men att försöka pressa bort styrelsen känns lite som ni går i FB's ledband.

Om man väljer den överseende vägen med RN varför gör man inte det med andra AIK anställda ?
    
Namn: f
Sänt: 2008-11-09 23:47:00
Alliansen ska ge fan i att uppmana folk att inte köpa årskort, ingen har äger rätten att uppmana vanliga AIK:are att inte köpa årskort

Namn: g      
Sänt: 2008-11-09 23:38:00
AIK-Alliansens uppmaning var fel väg att gå. Istället borde det räckt med en uppmaning direkt till styrelsen under det möte som hölls. Detta agerande var fel väg på grund av att:

A) Uppmaningen riktar sig till alla supportrar och inte bara till medlemmarna i AIK-Alliansen. Samtidigt är rubriken ”Vi stoppar årskortsförsäljningen tills vidare!”. ”Vi” som i alla supportrar?
I brevet står även att Alliansen och FB har tagit ställning, samt att många tongivande spelare uttryckt sitt stöd till Rickard. Därefter står det att ”Fansen och spelarna har alltså tagit ställning”. Återigen görs anspråk på att det gäller alla fans och alla spelare. Det är helt fel.

B) Som någon redan har skrivit så är det är motsägelsefullt att kräva ett välgrundat beslut g e n o m en bojkott som syftar till att påskynda beslutet i största möjliga mån.
Dessutom: i vilken grad har styrelsens möjlighet till ”självständigt beslut” grumlats i och med möten med företrädare för en minst sagt intensiv och hätsk kampanj vars syfte är att styrelsen skall ta ett visst beslut?

Namn: h
Sänt: 2008-11-09 23:28:00
Angående bortaresebojkotten så hänger det för tillfället lite i luften, vi vet inte vad SEF och i förlängningen SvFF kommer att besluta. Det visar sig på representantskapsmötet i slutet av november och på SEFs huvudmöte strax innan.

Tur att det inte finns någon risk för det. Som sagt, det handlar i bästa fall om dagar och i värsta fall om någon vecka.
    
Namn: i
Sänt: 2008-11-09 23:27:00
//x
Du tror inte att AIK får kassaflödesproblem om er årskortsbojkott får starkt genomslag?

Orsaken till att årskorten rabatteras innan jul är ju att AIK är i extra stort behov av pengar då, eftersom man saknar publikintäkter under stora delar av Q4 och Q1 medan kostnaderna är mer jämnt fördelade över året.

Vore ju trist om er säkert välmenade bojkott skulle leda till inställda betalningar och att klubben konkar...
    
Namn: k     
Sänt: 2008-11-09 23:23:00
Jag tror att OM beslutet går emot Alliansen (Norling ryker) så är risken stor att denna tillfälliga "bojkott" medför att alltfler inte köper årskort.
Folk bestämmer givetvis själva vad man vill göra, men om man ska se till AIKs bästa så tror jag att denna uppmaning var riktigt dålig, till och med skadlig inför nästa säsong.     

Namn: l
Sänt: 2008-11-09 23:20:00
I min värld hade det ju varit rätt vettigt om man verkligen hade någon som man med stor säkerhet kommer kunna göra ett bättre jobb innan man kräver folks avgångar. Skall vi nu pressa ledning och styrelse till att avgå sen bara slänga in första bäst personer vi hittar istället så kommer AIK antagligen få lida ännu mer. Det kanske inte är så konstigt att AIK går så dåligt som vi gör när det blir samma karusell varje gång.
Sen undrar jag vad bortresbojkotten lätt till för detta har jag inte kunnat läsa någonstans. Just nu framstår den som rätt misslyckad för mig, men jag har ju inte kunskap om det så vad händer på den fronten?     

Namn: m
Sänt: 2008-11-09 23:16:00
Visst är det så att publiken är AIK!

Men alla dessa bojkotter gör säkert mer skada än nytta, va inte så länge sen då vi spelade 2 matcher/säsong med över 10.000 åskådare! fick även stålar av svff om man kom upp i 10.000.

Folk drar folk, och när vi inte åker på borta match så kommer även mindre hemma publik.

Det bästa för klubben är ju om man får in pengar på nya årskort så fort som möjligt!

Ska folk börja köpa årskort i mars så blir det nog inte så många sålda.

Fattar ej heller varför Norling har ett så stort stöd och Ola & Charlie så litet?

Känns lite som att Alliansen vill visa sin makt som viktig kund, men en bojkott kan skada klubben i åratal framöver!

Ne, gillar man AIK så köper man givetvis ett nytt årskort så fort som möjligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar